1000415

Vitamin D3 sprej

PIKAT e diellit

20 ml

1.599

në dorë

d3 albanija

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

PËR KOCKA TË SHËNDETSHME DHE IMUNITET TË FUQISHËM GJATË GJITHË VITIT

Nutriplus Vitamin D3, sprej për përdorim oral është një suplement dietik me vitaminë D3, që përfaqëson mbështetje nutritive dhe shtesë burimi të vitaminës D. Vitamina D ka rol në ndarjen e qelizave dhe siguron një përthithje normale të kalciumit dhe fosforit, një nivel normal të kalciumit në gjak dhe funksionim normal të sistemit imunitar, duke ruajtur funksionet e muskujev dhe kockat e shëndetshme.

Përparësitë e vitaminës D

• ndihmon në rregullimin e sheqerit në gjak
• mbështet shëndetin e kockave
• mbron shëndetin kardiovaskular dhe rregullon presionin e gjakut
• përmirëson funksionet konjiktive dhe ndihmon pozitivisht në humor.

A e dini?

Vitamina D redukton rrezikun e rënies nga jo stabiliteti postural dhe muskujt e dobësuar. Efekt i dobishëm përftohet kur merrni të paktën 15 μg vitaminë D. Një dozë përmban 25 μg vitaminë D3.

Dozat ditore të rekomanduara nuk duhet të kapërcehen. Kujdes të veçantë përpara përdorimit i rekomandohet shtatzënave, nënave që ushqejnë me gji dhe pacientëve që përdorin medikamente.

Rekomandohet që të rriturit të konsumojnë 1 sprej/dozë (0,2 ml) n• ditë. I përshtatshëm për të rriturit mbi 18 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER