btn dz1 a k

btn-fb.pnginicnbtn-tw.png btn login1 a k

toptab11a k toptab2a k

AK Feb19 btn katalog

SI TË BËHENI ANËTAR DHE TË POROSISNI?

MEMBERSHIPAnëtar mund të bëhen personat të cilët kan mbushur 18 vjet. Është e nevojshme të plotësohet formulari i aplikimit për anëtarësim i cili mund të merret në zyrat qendrore (tel: +35542260017, cet: +355697560831 ose në info@farmasi.al) ose nga personi i cili rekomandon anëtarësim.
Formulari i plotësuar me të dhënat tuaja personale i dorëzohet liderit / personit që ka rekomanduar anëtarësimin ose dërgohet në selinë tonë në adresën: Rruga Bajram Curri. Godina 1 Maji. Hyrja 12 Apartamenti 49, tek lulishte 1 Maji, Tiranë, Shqipëri. Pasi që të bëni porosinë e parë përcaktohet kodi i anëtarësimit, pastaj merrni fjalëkalim që ju lejon porosinë nëpërmjet faqes së internetit: www.farmasi.al. Porositë dërgohen në email në formën e parashikuar e cila është dhënë në kërkesë.
Pagesa bëhet në pranimin e mallit, me parapagim në bankë ose me urdhërat e fletëpagesës, në mënyrë që operatori të mund të ju thërrasë dhe të ju njoftojë për shumën që duhet paguar për pakon që është dërguar në adresën e dëshiruar.

Plotësoni formularin dhe bëhuni pjesë e ekipit

Share

grid tab1a kgrid tab2a k

grid tab3a kgrid tab4a kgrid tab5a k

footer tab 1a kfooter tab 2a kfooter tab 3a kfooter tab 4a k

footer-logo.png

FARMASI ALBANIA SH.P.K.
Rruga Bajram Curri. Godina 1 Maji. Hyrja 12 Apartamenti 49, tek lulishte 1 Maji, Tiranë, Shqipëri
tel: +35542260017 | cet: +355697560831
e-mail: info@farmasi.al

footer fbinicndlefooter tw

LETER INFORMUESE

Abonohu nė letrat tona informuese dhe merrni njoftime rreth tė rejave dhe ofertave nė FARMASI

FARMASI 2018 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara

designer17.png